torstai 11. heinäkuuta 2013

Ginga-fanituksen aikajana

Oikeastaan, ei mikään aikajana koska alkupään jutut on epäselviä.

Useimmat on varmaan lapsena kattoneet Hopeanuolta, dubattuna. Ihan pienenä en niitä kattonut, mutta hiukan vanhempana.

Olin kirjastossa, ja katselin kirjoja. Silloin muhun iski kaikki eläinjutut. Satuin eksymään manga-hyllylle. Katselin siinä niitä 'väärinpäin luettavia kirjoja' (Mulla oli Hamsteripäiväkirjoja, mutta en toki ajatellut niitä mangana.) ja huomasin Hopeanuolen. Mun isosiskot oli lukenut niitä joskus, tai ainakin katsoneet animea. Lainasin kirjoja mutten muistaakseni kauheammin lukenut niitä. Kysyin siskoltani että "Voittaako nää tän karhun?" ja sisko toki spoilasi mua.

No, meni vähän aikaa ja lainasin Hopeanuolet leikkaamattomina DVD:inä. En silloinkaan ajatellut että se olisi animea, tai edes japanilaista. Katoin ehkäpä ekan jakson ja kyllästyin.

Meni hmmm... muutama vuosi viime syksyyn. Japani oli jo hiukan innostanut mua, ja satuin näkemään Hopeanuolen mangat uudelleen. Lainasin ne, ja toki jäin koukkuun. Kauhean metsästyksen jälkeen sain luettua alkupään mangat ja loppupään. Kirjastossa ei näet ollut lainattavissa vielä keskiosia. (Siis Kain kolme hornanhurttaa - Iga vs Koga). Lainasin DVDt yhä uudelleen ja uudelleen, katsoin niitä hiki hatussa.

Oh, sitten viime joulun alla Prismassa huomasin DVD-boxin, 20 eurolla. Kansi näytti Hopeanuolelta ja olin ihan äimän käkenä; häh, Weed? Luin takakansitekstiä ja innostuin. Pyysin sitä tietty joululahjaksi.
Ja muuten katselin netistä kyseisen boxin hintoja;
Levykauppax:ässä 45 €
Urumissa 45 €
Eli sain yllättävän halvalla!

Jep, sitten onnistuin löytämään itselleni uncutin Hopeanuoli-boxin. 40 € siitä pulitin (teki kyllä pahaa kukkarolle)  ja oli vielä alennuksessa. Normaali hinta cdon.comissa 96 €.

Siitä se sitten lähtikin, kokoelman kasvu.

Kokoelma alkuaikoina



Ensimmäiset oheistuotteet oli Jerome- ja Kagetora- figuurit. Ginga.fi:n kaupasta ostin yhdessä.

Nyt Ginga on kiinteä osa elämääni. Kokoelma kasvaa pikkuhiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti